Hikari VIII Fira de la Cultura Japonesa

L’associació Amakuni organitza, el dissabte dia 3 de septembre a la Palma de Reus, la octava edició de Hikari, una fira de cultura japonesa inspirada en els festivals d’estiu japonesos, anomenats natsu matsuri.

A la fira hi haurà una varietat d’estands: gastronòmics, comercials, culturals i d’oci, tot relacionat amb la cultura japonesa, obrirà les seves portes d’11 a 22 hores i continuarà sent d’entrada gratuïta.

[su_gmap address=”Carrer Ample, 75, 43202 Reus, Tarragona”]

 

Si tens pensat visitar el Hikari VIII de Reus i et vas a desplaçar en tren, RENFE t’ofereix un descompte especial del 30%. Aquest descompte s’aplica també als bitllets de tornada.

descuento renfe 30%

Les úniques condicions són:

Viatjar entre el 01 de setembre i el 05 de setembre de 2015.
Presentar l’Autorització de Descompte de l’annex (un document per cada bitllet) en estacions de tren i agències de viatges.
Els bitllets es poden comprar també directament a través de www.renfe.com. Podeu accedir al tutorial de RENFE fent clic aquí.
Atenció: no omplir el camp “Cod. Promocional” de la pàgina d’inici, sinó el camp “número d’autorització” que apareixerà després de seleccionar el tren que es vulgui reservar.

Els canvis i anul·lacions tenen la mateixa consideració que per bitllets emesos a Tarifa General. Aquesta oferta no és acumulable.

Fes clic aquí per descarregar-te la Autorització de Descompte que cal presentar per beneficiar-se del descompte de RENFE.

About

View all posts by