Hikari X Fira de la Cultura Japonesa

L’associació Amakuni organitza, el dissabte dia 8 de septembre a la Palma de Reus, la dècima edició de Hikari, una fira de cultura japonesa inspirada en els festivals d’estiu japonesos, anomenats natsu matsuri.

A la fira hi haurà una varietat d’estands: gastronòmics, comercials, culturals i d’oci, tot relacionat amb la cultura japonesa, obrirà les seves portes d’11:30h  a 22 hores i continuarà sent d’entrada gratuïta.

[su_gmap address=”Carrer Ample, 75, 43202 Reus, Tarragona”]

Mes informacio : http://hikari.amakuni.org

🎆🏮Amb motiu de la celebració del Xé Anniversari del Festival Hikari de cultura japonesa de Associació Amakuni🎐 , el proper 7 de Setembre el Ressò de Japonisme al Centre de Lectura de Reus participa amb el Consulado General del Japón en Barcelona, Associació Amakuni i Joventut Reus en l’organització de l’acte inaugural al Centre de Lectura de Reus.

L’acte consistirà en un concert de música a càrrec de Avec Plaisir Trio (19 hrs) i una narració de contes japonesos “Kwaidan, històries intrigants per a cors valents” per Carme González (20 hrs)👹👺.

Avec Plaisir, esta comformat per Yayoi Kagoshima (violinista), Kimiyo Nakako (mezzosoprano) i Núria Sleiva (piano)🎙🎶. El grup ofereix un repertori clàssic però des de una perspectiva més amable, propera i sempre agradable amb el públic. Elles mateixes defineixen el seu treball com a “Música Sympathica!”. Amb motiu del festival, el Consolat General del Japó a Barcelona les ha convidat i prepararan especialment un repetori de temes japonesos.

La inauguració del festival començarà a les 18.30 a la Sala d’Actes del Centre i acabarà a les 21. La entrada es gratuïta🎇.

Us hi esperem a tots/es!🏮

 

About

View all posts by