Èxit de participació a la 4a Nit de Misteris


El passat divendres 5 de juliol va tenir lloc la 4a edició de la Nit de misteris. Aquest any hem comptat amb la participació de 10 grups de joves (un total de 47 participants) i la temàtica de la gimcana girava entorn d’un enigma que succeïa al Japó.

Hi va haver diferents proves repartides pel centre de la ciutat i amb la base d’operacions als jardins de la Casa Rull. A més, agraïm molt la participació de la Colla Gegantera de Reus, que van traslladar voluntàriament els gegants japonesos fins els jardins de la Casa Rull per formar part de la història inicial que donava el tret de sortida a la Nit de Misteris.

Els guanyadors van ser el grup dels Lleons i van ser premiats amb entrades per Costa Caribe Port Aventura. Van haver dos mencions especials al grup dels Dracs, per fer el millor standard, i el grup dels Crancs, per fer la millor cançó final.

Aquesta activitat ha estat organitzada amb la Regidoria de Joventut, inclosa dins del cicle d’activitats Lluna Plena, que consisteix a ofertar activitats nocturnes d’oci alternatiu per joves.

 

About

View all posts by