Tornen les trobades de japonès


Aquest divendres dia 25 d’octubre tornen les “Trobades de japonès”! Aquesta iniciativa consisteix en fer classes de japonès de nivell bàsic on mitjançant jocs i activitats pràctiques els assistents aprendran i repassaran continguts d’una forma informal i amena.

El curs anterior es va començar a fer aquestes trobades amb bon èxit, hi van haver uns 15 alumnes fixos a cada sessió i molts segurament hi tornaran enguany.

Les trobades de japonès tindran lloc al Centre Cívic Ponent de 18.30 a 19.30 h, en divendres alterns (cada 15 dies). Durant les diferents sessions es treballarà el sil·labari hiragana i katakana, alguns kanjis, vocabulari, formes verbals i converses útils per a viatgers.

És una activitat gratuïta i oberta a tothom interessat en aprendre japonès o bé que vulgui repassar els seus coneixements, des d’un nivell bàsic. També es convida a aquelles persones que tenen un nivell més alt de japonès però que volen practicar la conversa i ajudar en l’aprenentatge de la resta d’assistents.

Les classes estaran dirigides per Judit Bermejo, sòcia d’Amakuni, i per participar-hi només cal confirmar assistència per correu electrònic o a través de les xarxes socials (@amakuni_reus).

 

 

About

View all posts by