Trobades de japonès!


L’Associació Amakuni organitza, aquest divendres 1 de març, la nova activitat “Trobades de japonès”. Aquesta iniciativa consisteix en fer classes de japonès de nivell bàsic on mitjançant jocs i activitats pràctiques els assistents aprendran i repassaran continguts d’una forma informal i amena.

 

Les trobades de japonès tindran lloc al Centre Cívic Ponent de 18.30 a 19.30 h, en divendres alterns (cada 15 dies). Durant les diferents sessions es treballarà el sil·labari hiragana i katakana, alguns kanjis, vocabulari, formes verbals i converses útils per a viatgers.

És una activitat gratuïta i oberta a tothom interessat en aprendre japonès o bé que vulgui repassar els seus coneixements, des d’un nivell bàsic. També es convida a aquelles persones que tenen un nivell més alt de japonès però que volen practicar la conversa i ajudar en l’aprenentatge de la resta d’assistents.

Les classes estaran dirigides per Ivan Gonzàlez, president d’Amakuni, i per participar-hi només cal confirmar assistència per correu electrònic o a través de les xarxes socials (@amakuni_reus).

 

About

View all posts by